Få Mer Lykke!

Hvor lykkelig er du?

Kan du oppleve mer lykke og velvære i livet ditt? Kan dette gjøre at du blir friskere og mer velfungerende? Kan det gi deg mer energi og større effektivitet? Kan det gjøre at du blir et bedre menneske for dem du velger å bry deg om?

Svaret på disse spørsmålene er som regel JA.   Det sier jeg fordi jeg har jobbet i 25 år med  å veilede mennesker som IKKE var lykkelige.  Jeg er utdannet i psykologi, og jeg vet forskjellen på sykdom som angst og depresjon kontra normalt fravær av lykke, glede og velvære.  Jeg er ikke psykolog, men har 4 års utdanning i arbeids og organisasjonspsykologi fra Universitetet i Bergen.  Jeg har i tillegg tatt spesialutdanning i personlighetspsykologi, coaching og positiv psykologi.  Jeg har jobbet med alt fra toppledere i næringslivet til langtids arbeidsledere og narkomane. Noen har mål de skal nå – de skal lykkes med noe. Andre har vært ”friske”, men livstrett og sliten, uten at de helt forsto hvorfor.  Jeg har sett lykken deres vokse og livsgleden blomstre.  Sinte har blitt blide, trette har fått krefter, triste har blitt gladere.  Siden jeg ikke har lov å kalle meg for psykolog, vil jeg kalle meg en ”lykkolog”.

CD’en ”Vi som søker lykken” handler ikke om hvordan du kan bli mer lykkelig.  Den består av sanger om situasjoner md kjærlighet, lykke, depresjon, tilstedeværelse, glede og sorg.  Men om du kommer på konsertene mine – eller ”forestillingene” som jeg kaller det, vil jeg koble sammen sangene fra CD med fakta fra forskning og praksis om hvordan du kan bli mer lykkelig.

Jeg har skrevet sanger fra jeg fikk gitar som konfirmant.  Jeg fikk tilbud om platekontrakt som 19 åring, men takket nei.  Jeg ville ikke se livet fra en scene, tenkte jeg.  Jeg ville leve livet, skrive om det jeg har opplevd og gi ut plate før jeg var 60.  Da ville jeg ha mye å dele, tenkte jeg den gang.  Nå har jeg passert 50.  Jeg skriver stadig nye sanger, og synger med stor glede.   Men mest av alt gir det livet mitt mening å kunne være til hjelp og glede for andre. Gjerne for deg, om du vil bli mer lykkelig.

Ikke alle kan komme på forestilling.  Kanskje ikke du heller.  Derfor har jeg laget denne siden slik at du kan oppleve noe av det samme.  Du kan høre sangene, du kan lese / høre / se meg snakke om lykke.  Dette koster deg ikke mer enn en konsert billett.  Du kan betale i del for del, eller hele.

Du kan i tillegg få tilgang til andre artikler, til e-kurs med arbeidsoppgaver og plan for hvordan du blir med lykkelig.

Du kan i også få snakke med meg eller en av mine medarbeidere om hva du kan gjøre for deg selv, eller en du er glad i.

Velkommen til et lykkeligere liv!

Legg igjen en kommentar